Venema Verhuur, klantgericht, hoge kwaliteit, familiebedrijf

Werkwijze

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren verhuurder dan bent u bij Venema Verhuur aan het juiste adres. Met onze klantgerichte werkwijze kunnen we tegemoet komen aan al uw wensen. Een klantgerichte werkwijze houdt bij ons in dat we ons volledig aanpassen aan de klant. Desgewenst komen we bij u langs op de werklocatie om een inventarisatie te maken van het benodigde materieel en voorzien u van een deskundig advies voor uw situatie.

Transportmogelijkheden

Bij Venema verhuur hebben we professionele chauffeurs in dienst en beschikken we over dito transportmiddelen, daarmee zorgen wij ervoor dat het vervoer van het gehuurde voor u geen problemen hoeft op te leveren. Wij staan voor u klaar als u zelf niet in staat bent om het materieel te vervoeren! Wij zorgen ervoor dat uw producten op locatie komen en bij klein installatiewerk ondersteunen we u graag bij het plaatsen van de apparatuur.

Maatwerk

Bij Venema Verhuur is overal over te praten. Ook wanneer wij, ondanks ons grote aanbod, niet het apparaat bezitten dat u nodig hebt gaan wij op zoek naar een oplossing. Daarnaast staan wij bekend om onze korte lijnen. Wij gaan voor relatieopbouw door de klant van advies tot levering, van gebruik tot factuur en verder te voorzien van de beste service. U kunt gemakkelijk direct contact met ons onderhouden waardoor u niet voor verrassingen of onduidelijkheden komt te staan. Neem een kijkje in onze catalogus of neem telefonisch contact met ons op als u vragen heeft. Wij voorzien u graag van een passend en deskundig advies!

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.