Venema Verhuur, klantgericht, hoge kwaliteit, familiebedrijf

Werkwijze

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren verhuurder dan bent u bij Venema Verhuur aan het juiste adres. Met onze klantgerichte werkwijze kunnen we tegemoet komen aan al uw wensen. Een klantgerichte werkwijze houdt bij ons in dat we ons volledig aanpassen aan de klant. Desgewenst komen we bij u langs op de werklocatie om een inventarisatie te maken van het benodigde materieel en voorzien u van een deskundig advies voor uw situatie.

Venema Verhuur

Werkwijze en transportmogelijkheden

Bij Venema verhuur hebben we professionele chauffeurs in dienst en beschikken we over dito transportmiddelen, daarmee zorgen wij ervoor dat het vervoer van het gehuurde voor u geen problemen hoeft op te leveren. Wij staan voor u klaar als u zelf niet in staat bent om het materieel te vervoeren! Wij zorgen ervoor dat uw producten op locatie komen en bij klein installatiewerk ondersteunen we u graag bij het plaatsen van de apparatuur.

Werkwijze met maatwerk

Bij Venema Verhuur is overal over te praten. Ook wanneer wij, ondanks ons grote aanbod, niet het apparaat bezitten dat u nodig hebt gaan wij op zoek naar een oplossing. Daarnaast staan wij bekend om onze korte lijnen. Wij gaan voor relatieopbouw door de klant van advies tot levering, van gebruik tot factuur en verder te voorzien van de beste service. U kunt gemakkelijk direct contact met ons onderhouden waardoor u niet voor verrassingen of onduidelijkheden komt te staan. Neem een kijkje in onze catalogus of neem telefonisch contact met ons op als u vragen heeft. Wij voorzien u graag van een passend en deskundig advies!

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: