Venema Verhuur, klantgericht, hoge kwaliteit, familiebedrijf

Transport

Voorziet u een probleem wanneer u denkt aan het transport van uw gehuurde producten? Bij Venema Verhuur beschikken we over verschillende transportmiddelen waarmee we die zorg bij u weg kunnen nemen. Met onze vrachtwagen die is uitgerust met een autolaadkraan van 42 tonmeter voor het grote werk en een servicebus voor de kleinere machines, is geen klus voor ons te groot. Wij zorgen ervoor dat uw gehuurde compressor, aggregaat of ruimtedroger altijd volgens afspraak op locatie geleverd wordt.

transport venema verhuur
Venema Verhuur

Eigen chauffeurs

Bij Venema Verhuur hebben we chauffeurs in dienst die er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat uw gehuurde producten op de juiste plaats en compleet worden afgeleverd. Daarnaast kunnen we u desgewenst ondersteunen bij installaties. Maar ook wanneer u problemen ondervindt met een van onze producten helpen we u uit de brand. Wij ondersteunen u telefonisch of komen bij u langs om het probleem op te lossen. U hoeft daarbij niet bang te zijn dat u ons niet kunt bereiken, wij zijn 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar!

Transportkosten

Bent u geïnteresseerd in onze transportservice? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij voorzien u graag van een deskundig advies en bieden u ook meteen een overzichtelijk kostenplaatje waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Bij Venema Verhuur zorgen we ervoor dat u als tevreden klant de deur uitstapt!

Venema Verhuur
Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: