Venema Verhuur, klantgericht, hoge kwaliteit, familiebedrijf

Transport

Voorziet u een probleem wanneer u denkt aan het transport van uw gehuurde producten? Bij Venema Verhuur beschikken we over verschillende transportmiddelen waarmee we die zorg bij u weg kunnen nemen. Met onze vrachtwagen die is uitgerust met een autolaadkraan van 42 tonmeter voor het grote werk en een servicebus voor de kleinere machines, is geen klus voor ons te groot. Wij zorgen ervoor dat uw gehuurde compressor, aggregaat of ruimtedroger altijd volgens afspraak op locatie geleverd wordt.

Eigen chauffeurs

Bij Venema Verhuur hebben we chauffeurs in dienst die er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat uw gehuurde producten op de juiste plaats en compleet worden afgeleverd. Daarnaast kunnen we u desgewenst ondersteunen bij installaties. Maar ook wanneer u problemen ondervindt met een van onze producten helpen we u uit de brand. Wij ondersteunen u telefonisch of komen bij u langs om het probleem op te lossen. U hoeft daarbij niet bang te zijn dat u ons niet kunt bereiken, wij zijn 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar!

Transportkosten

Bent u geïnteresseerd in onze transportservice? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij voorzien u graag van een deskundig advies en bieden u ook meteen een overzichtelijk kostenplaatje waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Bij Venema Verhuur zorgen we ervoor dat u als tevreden klant de deur uitstapt!

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.