Compressor huren
Snelle levering en uitgebreide service
Compressor huren
Breed scala aan modellen
Previous slide
Next slide

Compressor huren

Heeft u een compressor huren al eens overwogen? Door voor het huren van compressoren te kiezen, hoeft u deze nooit zelf aan te schaffen. Een compressor is een relatief duur apparaat. Zeker wanneer u voor de kwaliteit van een merk als Atlas Copco kiest! Venema Verhuur biedt u een groot aantal mogelijkheden, wanneer u op zoek bent naar een te huur aangeboden compressor. Het is afhankelijk van de klus die u hiermee uit wilt voeren, welke compressor het meest geschikt is. U kunt een compressor gebruiken voor het oppompen van banden of ballen, het met een verfspuit verven van grote wanden, of het reinigen van een groot terrein met een hogedrukreiniger. Naast de verfspuit kunnen ook diverse andere vormen van luchtgereedschap op de compressoren worden aangesloten.

Compressor 447
compressor huren

Belangrijke aandachtspunten bij een compressor huren

Een compressor huren begint bij het vergelijken van verschillende modellen. Belangrijkste aandachtspunt hierbij is de maximale druk die een compressor kan leveren. Bij de compressoren van Venema Verhuur ligt de maximale druk tussen de 7 en 14 bar. Het maakt dat een compressor huren bij nagenoeg iedere klus mogelijk is! Naast het verschil in maximale druk, is het belangrijk om te kijken naar het type brandstof wat gebruikt wordt, de inhoud van de brandstoftank en de aanwezigheid van een ingebouwde nakoeler. Sommige van onze compressoren zijn voorzien van een klauwkoppeling en camlock, anderen enkel van een camlock.

Mogelijkheden bij een compressor huren

Venema Verhuur probeert u een zo divers mogelijk aanbod te bieden, wanneer u een compressor huren overweegt. Voor het oppompen van een groot aantal banden volstaat een compacter model compressor, dan voor grote reinigingsklussen. De hoge druk die een compressor hierbij genereert maakt dat vuil relatief eenvoudig van de ondergrond verwijderd kan worden. Kijk goed naar de aansluitingen die een compressor u biedt. U wilt hier uw luchtgereedschap op aan kunnen sluiten. Vanzelfsprekend adviseert Venema Verhuur u hier graag over, wanneer u een compressor wilt huren. Op onze website vindt u het complete overzicht van compressoren die wij u aanbieden.

Compressor XAHS-186

Compressor huren van het betrouwbaar Atlas Copco

Voor het verhuren van onze compressoren werkt Venema Verhuur samen met Atlas Copco. Deze producent komt van oorsprong uit Scandinavië en staat voor degelijkheid, robuustheid en betrouwbaarheid. Dit stralen de compressoren van dit merk niet alleen uit. Ook wanneer u de apparaten gebruikt, ervaart u het comfort van kwaliteit! Venema Verhuur voorziet de compressoren van Atlas Copco regelmatig van onderhoud. Daarbij controleren we deze apparaten altijd, voordat we ze aan u verhuren. Een compressor huren moet u ontlasten, waarbij u verzekerd wilt zijn van een werkend apparaat!

Een compressor laten afleveren of ophalen

Bij een compressor huren via Venema Verhuur kunt u kiezen tussen het ophalen van uw compressor en het laten bezorgen hiervan. Wij beschikken over een team van onze eigen chauffeurs, die graag rekening houden met uw persoonlijke wensen. Heeft u een afspraak gemaakt voor de levering van uw compressor? In dat geval zorgen wij dat het apparaat op het afgesproken tijdstip bij u wordt afgeleverd. Het zelf ophalen van uw compressor is ook eenvoudig. De compressoren zijn voorzien van een stevig onderstel, die u achter uw auto of busje kunt hangen.

Venema service
Compressor soorten

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd of een compressor huren ook voor u interessant is bij de werkzaamheden die u hiermee uit wilt voeren? Wenst u persoonlijk advies over het type compressor wat het beste aansluit bij uw klus? Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Ook wanneer u direct een compressor wilt huren kunt u ons telefonisch benaderen. We plannen graag een afspraak voor u in, zodat u op het gewenste moment over een krachtige en betrouwbare compressor beschikt! 

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: