Compressor huren

Bij Venema Verhuur bent u aan het juiste adres, wanneer u een compressor wilt huren. Niet alleen een compressor huren behoort bij ons tot de mogelijkheden. Ook bieden we u in ons assortiment verschillende andere apparaten aan. Denk bijvoorbeeld aan een bouwlamp, een aggregaat, een dompelpomp, enzovoorts. Een compressor huren kan voor het uitvoeren van uiteenlopende klussen het overwegen waard zijn. Zo komt een compressor goed van pas bij het gebruik van pneumatische gereedschappen. Een voorbeeld hiervan is een verfspuit. Met een verfspuit brengt u een mooie, egale verflaag aan op muren en plafonds. Daarbij werkt een verfspuit veel sneller dan een losse kwast of roller.

Mogelijkheden bij een compressor huren

Een compressor huren bij Venema Verhuur begint bij het vergelijken van de modellen die wij u kunnen bieden. Er zitten een aantal belangrijke verschillen tussen de compressoren. Zo verschillen de modellen bijvoorbeeld in de maximale luchtdruk die zij kunnen genereren, in de netto luchtopbrengst en in het aanzuigvermogen. Vaak wordt op pneumatisch gereedschap beschreven, met welk type compressor het gereedschap gecombineerd kan worden. Het is belangrijk om de juiste compressor te gebruiken, zodat schade aan het gereedschap voorkomen wordt.

Meer informatie over een compressor huren

Bent u van plan een compressor te huren, maar vindt u het lastig een geschikt model te vinden? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Ook wanneer u advies wenst over onze andere bouwapparaten kunt u ons contacteren. Samen zorgen we ervoor dat u met de juiste hulpmiddelen aan het uitvoeren van uw klussen kunt beginnen.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.