Venema Verhuur, klantgericht, hoge kwaliteit, familiebedrijf

Even voorstellen

Venema Verhuur is, zoals de naam al doet vermoeden, een familiebedrijf. Gevestigd in Hoogezand begon vader Venema in 1965 met een aannemersbedrijf in weg- en waterbouw, maar door verschillende aanvragen zijn we ons steeds meer toe gaan leggen op verhuuractiviteiten. De verhuurtak van het bedrijf werd zelfs zo succesvol dat deze is uitgegroeid tot een zelfstandig onderneming. Inmiddels zijn wij doorgegroeid tot een betrouwbare speler op de noordelijke verhuurmarkt.

Robert Venema
Stephan Bugel
Bas Blaak
Gerard Venema

Gebroeders Venema

Heden ten dage ligt de dagelijkse gang van zaken in de deskundige handen van de broers Gerard en Robert Venema. Bij ons kunt u een klantgerichte werkwijze verwachten waarin we meedenken met u als klant en altijd voor u op zoek zullen gaan naar een oplossing. Wij staan bekend om onze korte lijnen en snelle levering waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de producten die u bij ons huurt. Neem een kijkje in onze catalogus of neem contact met ons op, wij staan voor u klaar om u van een passend en deskundig advies te voorzien!

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.