Aggregaat huren
Snelle levering en uitgebreide service
Aggregaat huren
Alleen modellen van Atlas Copco
Previous slide
Next slide

Aggregaat huren

Een aggregaat huren kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een groot evenement, waarbij u verzekerd wilt zijn van een werkende stroomvoorziening. Zou de stroom plotseling uitvallen, dan kan dit voor paniek zorgen. Ook bij bouwwerkzaamheden kan een aggregaat huren verstandig zijn. Veel bouwterreinen beschikken niet direct over een aansluiting op het stroomnet. Met een aggregaat heeft u altijd voldoende vermogen om uw bouwwerkzaamheden uit te kunnen voeren! Venema Verhuur biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u een aggregaat huren overweegt. Laten we samen kijken welk model het beste past bij hetgeen u het aggregaat wilt gebruiken.

Aggregaat huren
aggregaat huren

Een aggregaat huren: waarop moet je letten?

Bij het huren van een aggregaat zijn er verschillende factoren, op basis waarvan de verschillende modellen vergeleken kunnen worden. Kijk bijvoorbeeld naar het vermogen van een aggregaat. Het is van de klus die u met het apparaat uit wilt voeren afhankelijk, welk vermogen u hiervoor nodig heeft. Let ook op de inhoud van de brandstoftank van een aggregaat. Het is bijzonder vervelend, wanneer deze tank regelmatig moet worden bijgevuld om het te kunnen blijven gebruiken. Een derde factor is het type brandstof wat het aggregaat verbruikt. De meeste modellen van Venema Verhuur werken op basis van diesel.

Uw opties bij een aggregaat huren

Een aggregaat van Venema Verhuur betekent dat u de keuze heeft uit een breed scala aan modellen. Eerder beschreven we al, dat het vermogen van een aggregaat een bepalende factor kan zijn. Mocht u het lastig vinden om te bepalen welk aggregaat voor u het meest geschikt is, dan adviseren we u hier graag over! Voorbeelden van populaire aggregaten binnen ons assortiment zijn de compacte QEP3000, de Atlas Copco QAS-60 en de krachtpatser Atlas Copco QAS-250. De Atlas Copco QAS-60 heeft een vermogen van 60 kVA, terwijl de Atlas Copco QAS-250 over een vermogen van liefst 250 kVA beschikt!

Atlas Copco

Betrouwbaar aggregaat huren van Atlas Copco

U wilt er bij een aggregaat huren van verzekerd zijn, dat het aggregaat naar behoren functioneert. In ons assortiment vindt u nagenoeg alleen modellen van Atlas Copco. Dit is een zeer betrouwbaar en gerenommeerd merk. Deze producent komt van oorsprong uit Scandinavië en staat voor zekerheid, degelijkheid en robuustheid. In combinatie met het onderhoud wat wij aan de aggregaten uitvoeren, maakt dit dat de kans op problemen met het aggregaat minimaal is. Niet voor niets is Atlas Copco actief in meer dan 180 verschillende landen.

Snelle levering en uitgebreide service

Om een aggregaat huren zo makkelijk mogelijk voor u te maken, kunnen we het apparaat op de door u gewenste plek afleveren. Zo hoeft u deze grote en zware apparaten zelf niet te verplaatsen! Wij beschikken over onze eigen chauffeurs, wat de kans op misverstanden tot een minimum beperkt. Vooraf inventariseren we uw exacte wensen, waarna onze chauffeurs het aggregaat op de afgesproken tijd en locatie bij u afleveren. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om het apparaat bij een aggregaat huren zelf op te halen. Mocht u bij het gebruik van het aggregaat tegen problemen aanlopen, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken.

Venema service

Neem contact met ons op

Wilt u ook een aggregaat huren? Neem contact met ons op, zodat we een offerte kunnen opstellen op basis van uw wensen. Voor welk model aggregaat kiest u? Gedurende welke periode wilt u het aggregaat huren? Vindt u het prettig als wij het aggregaat bij u bezorgen, of komt u deze zelf halen? Ook voor persoonlijk advies bij een aggregaat huren kunt u contact met ons opnemen. We denken graag met u mee over het meest geschikte model aggregaat voor de klussen die u hiermee uit wilt voeren!

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: