Venema Verhuur, klantgericht, hoge kwaliteit, familiebedrijf

Service en kwaliteit

Bij Venema Verhuur hoeft u niet bang te zijn voor ingewikkelde contacten, bureaucratie of problemen met levering of het oplossen van een storing. Bij ons staan servicegerichtheid en een snelle en efficiënte werkwijze namelijk hoog in het vaandel. Dat houdt onder andere in dat wij elke dag 24 uur bereikbaar zijn als u een probleem ondervindt met een van onze producten en dat u altijd wordt geholpen door een van onze drie uitvoerende en deskundige medewerkers.

Sterke merken

Om de kwaliteit van onze materialen te waarborgen hebben we nauw contact met de leveranciers van de verschillende producten de wij verhuren. Daarbij is onze relatie met topmerk Atlas Copco misschien nog wel de meest belangrijke. Atlas Copco is op verschillende vlakken wereldwijd marktleider en staat bekend om de betrouwbaarheid en professionaliteit van de machines.

Altijd bereikbaar

Bij Venema Verhuur kennen we als geen ander het belang van goed werkend materieel. We hebben daarom een servicelijn die u dag en nacht kunt bellen in geval van storingen met gehuurde machines, maar ook als u een defect heeft aan uw eigen materiaal gaan we meteen voor u op zoek naar een oplossing. We gaan u eerst telefonisch ondersteunen, maar meestal gaan we snel over tot het leveren van een vervangende machine. Zo kunt u weer doorgaan met uw werkzaamheden en hebben wij er weer een tevreden klant bij!

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.