Venema Verhuur, klantgericht, hoge kwaliteit, familiebedrijf

Service en kwaliteit

Bij Venema Verhuur hoeft u niet bang te zijn voor ingewikkelde contacten, bureaucratie of problemen met levering of het oplossen van een storing. Bij ons staan servicegerichtheid en een snelle en efficiënte werkwijze namelijk hoog in het vaandel. Dat houdt onder andere in dat wij elke dag 24 uur bereikbaar zijn als u een probleem ondervindt met een van onze producten en dat u altijd wordt geholpen door een van onze drie uitvoerende en deskundige medewerkers.

aggregaten
Atlas Copco

Sterke merken

Om de kwaliteit van onze materialen te waarborgen hebben we nauw contact met de leveranciers van de verschillende producten de wij verhuren. Daarbij is onze relatie met topmerk Atlas Copco misschien nog wel de meest belangrijke. Atlas Copco is op verschillende vlakken wereldwijd marktleider en staat bekend om de betrouwbaarheid en professionaliteit van de machines.

Altijd bereikbaar

Bij Venema Verhuur kennen we als geen ander het belang van goed werkend materieel. We hebben daarom een servicelijn die u dag en nacht kunt bellen in geval van storingen met gehuurde machines, maar ook als u een defect heeft aan uw eigen materiaal gaan we meteen voor u op zoek naar een oplossing. We gaan u eerst telefonisch ondersteunen, maar meestal gaan we snel over tot het leveren van een vervangende machine. Zo kunt u weer doorgaan met uw werkzaamheden en hebben wij er weer een tevreden klant bij!

Venema service
Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: