Kennisbank

Welke compressor heb ik nodig?

Een aantal factoren bepalen welke compressor u nodig heeft bij het uitvoeren van uw klussen, denk aan: het type compressor, de apparatuur die u op de compressor aan wilt sluiten en de accessoires waarmee de compressor moet zijn uitgevoerd. Denk aan een luchtslang voor het gebruik van luchtgereedschap. Voor de meeste toepassingen van een compressor heeft u zowel een camlock, als een klauwkoppeling nodig. Met deze accessoires kunt u luchtgereedschap relatief eenvoudig aansluiten op de compressor. Ook niet onbelangrijk: kijk naar de luchtdruk die een compressor kan genereren. Dit kan per model sterk verschillen. Venema Verhuur biedt compressors aan met een luchtdruk van 7 tot maximaal 14 bar.

Verschillende soorten compressors

Bij een compressor huren heeft u de keuze uit verschillende modellen. Kiest u bijvoorbeeld voor een klein model compressor op twee wielen, of gaat u voor een veel grotere variant op vier wielen. Een klein model volstaat doorgaans voor het gebruik van simpel luchtgereedschap. Denk aan een blaaspistool, tacker of een verfspuit. Voor uitgebreidere klussen of het aansluiten van verschillende soorten luchtgereedschap kan een groter model compressor noodzakelijk zijn.

Venema Verhuur adviseert u graag, wanneer u een compressor huren overweegt. Samen bekijken we welk model het beste aansluit op hetgeen waarvoor u de compressor wilt gebruiken.

compressor huren xahs 186
Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: