Kennisbank

Waarom een Atlas Copco aggregaat?

Aggregaten van Atlas Copco huren biedt u verschillende voordelen. Atlas Copco is een zeer gerenommeerde partij op het gebied van compressoren, aggregaten en soortgelijke bouwapparatuur. De apparaten zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, ze zijn ook bijzonder duurzaam en krachtig. De kans op problemen bij het gebruik van een Atlas Copco aggregaat is hierdoor zeer klein. De duurzaamheid ervan en het feit dat deze aggregaten zuinig werken maakt dat het milieu niet onnodig zwaar belast wordt bij het gebruik hiervan. Voordat wij een Atlas Copco aggregaat uitlenen wordt deze gecontroleerd op eventuele slijtage.

Mogelijkheden bij het huren van een Atlas Copco aggregaat

Bij een Atlas Copco aggregaat huren biedt Venema Verhuur u verschillende mogelijkheden. Kies tussen aggregaten met een vermogen uiteenlopend van 3 kVA tot en met maar liefst 500 kVA. Zo vindt u in ons assortiment altijd een model die aansluit bij de apparatuur die u wenst te gebruiken bij bouwwerkzaamheden. Tel het vermogen van de aan te sluiten apparaten bij elkaar op, om te bepalen wat het vermogen van het aggregaat moet zijn. Onze specialisten adviseren u graag over het model aggregaat dat het beste past bij uw wensen.

Wij kunnen de Atlas Copco aggregaten op de door u gewenste plek af laten leveren door onze eigen chauffeurs. Zo heeft u hier geen omkijken naar.

Aggregaat huren
Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: