Kennisbank

Waar kan ik een compressor voor gebruiken?

Waar kan ik een compressor voor gebruiken? Het voordeel van een compressor is dat deze zeer breed inzetbaar is. U kunt de compressor combineren met verschillende vormen van pneumatisch gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan een verfspuit, waarmee u in een korte tijd een groot oppervlak kunt verven. Ook kunt u een reinigingsapparaat op de compressor aansluiten om met behulp van perslucht een ruimte schoon te spuiten. Een blaaspistool is een voorbeeld van zo’n reinigingsapparaat op basis van perslucht. Andere voorbeelden van apparaten die op een compressor kunnen worden aangesloten zijn een zandstraalpistool, een combi tacker en bijvoorbeeld een bikhamer. Deze bikhamer is ideaal voor het verwijderen van een betonnen ondergrond of wand!

De juiste compressor bij uw klus vinden

Afhankelijk van de klus die u met de compressor uit wenst te voeren, kunt u hier een geschikt model bij uitzoeken. Venema Verhuur biedt een breed scala aan compressoren aan, die onder meer verschillen in de maximale luchtdruk die zij bieden. Vaak staat in de beschrijving van uw pneumatische gereedschap aangegeven welke persluchtdruk de compressor moet leveren. Aangeraden wordt om voor een compressor te kiezen met een iets hogere maximale luchtdruk. Zo hoeft de compressor niet voortdurend op het maximum van zijn kunnen te werken.

Laat u adviseren door de specialisten van Venema Verhuur, wanneer u op zoek bent naar een geschikt model compressor voor uw klus.

Waar kan ik een compressor voor gebruiken
Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: