Voordelige aggregaat verhuur

Zoekt u een bedrijf voor aggregaat verhuur? Venema Verhuur is specialist op het gebied van allerlei machines en materialen, waaronder aggregaten. We zijn sinds 1965 actief en kunnen dus bogen op een jarenlange ervaring en hebben kleine en grote aggregaten in ons assortiment.

Kiezen voor onze aggregaat verhuur

Wanneer u op een bepaalde locatie geen stroom hebt, is een aggregaat een ideale oplossing. Hierdoor heeft u altijd stroom. Wij hebben diverse aggregaten. In onze catalogus en op onze website kunt u precies zien welke aggregaten wij aanbieden. Wij kunnen het gewenste exemplaar ook bij u afleveren, zodat u zelf niet voor transport hoeft te zorgen. Kijk bij het kiezen van een aggregaat naar het vermogen, zodat u een apparaat kiest die goed aansluit bij uw situatie. Dit laatste is belangrijk, want niet iedere generator kan evenveel aan. Mochten er onverhoopt problemen optreden tijdens het gebruik, dan kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uursservice. Een medewerker van ons zal spoedig bij u langskomen en het probleem verhelpen.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze aggregaten of bent u geïnteresseerd in het huren van één van onze generatoren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Wij geven graag advies over de aggregaten die wij verhuren. Het maakt ook niet uit voor welke klus u een aggregaat nodig heeft, u vindt de geschikte exemplaren in ons assortiment. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor aggregaat verhuur.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.