Verwarming huren Delfzijl

Een verwarming huren in Delfzijl doet u bij Venema Verhuur. Ondanks dat ons bedrijf gevestigd is in Hoogezand zijn wij de aangewezen kandidaat voor de verhuur van tal van machines en gereedschappen. Zo kunt u ook verwarmingen huren voor de opwarming van uw bedrijfspanden of woningen. U hebt de keuze uit een rijk assortiment van apparaten en machines, zodat u tijdens een bouwproject alle benodigdheden hebt die nodig zijn om een opdracht naar behoren en probleemloos uit te voeren. Goede verwarmingselementen mogen hierbij zeker niet ontbreken. Dit zal een goede werkefficiency enkel bevorderen.

Verwarming huren in Delfzijl bij Venema Verhuur

Zeker tijdens wintermaanden waarbij de kou over het bouwgebied heen trekt, is het aangenaam om verwarmingselementen te plaatsen. Zo kan de bouw alsnog worden voortgezet, zonder dat de kou belemmert. Een verwarming huren in Delftzijl is zeker mogelijk bij Venema Verhuur. We kunnen voor u de juiste aantallen aan verwarmingselementen leveren. U hoeft hiervoor enkel contact met ons op te nemen. We kunnen zo gelijk een levering inplannen, zodat u weet wanneer u de verwarmingen kunt verwachten.

Neem contact met ons op

Door contact met Venema Verhuur op te nemen, is het mogelijk dat we u een offerte toesturen. Hierin staat precies welke verwarmingen u kunt huren en wat dit gaat kosten. Telefonisch kunt u ons bereiken op het nummer 0598-392007. Per mail is uiteraard ook mogelijk op info@venemaverhuur.nl. Op onze website vindt u bovendien een inschrijfformulier dat u online kunt invullen. Naar aanleiding van uw bericht zullen we dan terugbellen.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.