Verhuur aanhangwagen Groningen

Voor het vervoeren van spullen is het vaak handig om meer laadruimte in of bij uw eigen auto te hebben. Nu zijn er natuurlijk auto’s met een grote kofferbak, maar niet iedereen heeft zo’n auto in zijn of haar bezit. U zou ervoor kunnen kiezen om een busje te lenen, maar dat brengt vaak hoge kosten met zich mee. Een goed alternatief voor extra laadruimte kan daarom een aanhangwagen zijn. Venema Verhuur is hiervoor het perfecte adres in Groningen.

Verhuur aanhangwagen Groningen verhuurt diverse transportmiddelen

Venema Verhuur biedt een divers assortiment aan transportmiddelen, de meeste bekende zijn de aanhangwagens. Op de website zijn twee soorten te vinden. De een kan ruim 1500 kilo dragen, de ander ruim 2000 kilo. Waar u voor kiest is natuurlijk helemaal afhankelijk van hoeveel en wat voor spullen u gaat vervoeren. Let er bij het huren van een aanhanger wel altijd op dat deze aan uw auto gekoppeld kan worden (door middel van een trekhaak) en dat u er met uw rijbewijs ook mee mag rijden. Voor sommige aanhangers is een extra rijbewijs nodig. Dit is wel heel gemakkelijk in een dag te halen en is meteen een voordeel voor de toekomst.

Service bij de verhuur van aanhangwagens Groningen

Bij Venema Verhuur bieden wij u ook de beste service. Als u iets bij ons hoort, zorgen wij er ook voor dat er een mogelijkheid is om de juiste bijbehorende producten erbij te verhuren. Zo zijn er voor de aanhangwagens ook extra sloten en afdekzeilen beschikbaar. Als u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Geen enkele vraag is te gek bij ons. We zijn elk uur van de dag, elke dag van de week telefonisch te bereiken op 0598 – 392007. Daarnaast zijn wij ook via de mail te bereiken op info@venemaverhuur.nl Als u ons mailt, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: