Verdeelkast huren

Bij het uitvoeren van werkzaamheden bij een nieuwbouwproject of renovatie worden uiteraard elektrische apparaten gebruikt. Om deze apparatuur te laten werken is adequate stroomvoorziening nodig. Hiervoor kunt u een verdeelkast huren bij Venema Verhuur. Deze kan worden geplaatst op het bouwproject waarna u probleemloos apparaten kunt gebruiken voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De verdeelkast zorgt ervoor dat er voldoende stroom beschikbaar is op de verschillende groepen om iedereen probleemloos te laten werken. U kunt een verdeelkast huren voor een vooraf afgesproken periode die in veel gevallen indien nodig verlengd kan worden.

Een verdeelkast huren is snel geregeld

Heeft u een betrouwbare verdeelkast nodig die aan bepaalde voorwaarden voldoet? U kunt bij Venema Verhuur een verdeelkast huren met verschillende specificaties. Deze staan per apparaat op de website vermeld. Twijfelt u over welke verdeelkast u het beste kunt huren dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen zodat wij u hierover kunnen adviseren. Belangrijk is dat de verdeelkast voldoende capaciteit heeft voor de apparatuur die u op de bouwplaats wilt gebruiken.

Het huren van een verdeelkast kunt u eenvoudig regelen

Heeft u binnenkort een betrouwbare verdeelkast nodig? Neem dan nu contact op met Venema Verhuur in Hoogezand. Wij hebben diverse modellen verdeelkasten beschikbaar. U bereikt ons eenvoudig via ons e-mailadres info@venemaverhuur.nl of via het contactformulier op de website. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0598 – 39 20 07. Ons bedrijf is geopend op maandag tot en met vrijdag en op zaterdag op afspraak. U kunt dan langskomen om een door u te huren apparaat op te halen.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.