Trilplaten huren

Wilt u trilplaten huren? Kom dan naar Venema Verhuur en u bent tegen een voordelige prijs klaar. Wij kunnen u de meest uiteenlopende zaken verhuren tegen scherpe tarieven. Ook wanneer u trilplaten wilt huren bent u bij ons van harte welkom. U kunt op onze website de diverse mogelijkheden bekijken. Doordat wij een ervaren familiebedrijf zijn mag u van ons altijd een kwalitatief hoogwaardige en vriendelijke service verwachten, waarbij wij alles goed voor u verzorgen wanneer u trilplaten wilt huren.

Eenvoudig goede trilplaten huren

Het is mogelijk om trilplaten te huren voor relatief korte tijd, bijvoorbeeld voor een dag of twee dagen. Daarnaast bieden wij u ook de optie om de trilplaten te huren voor langere periode, bijvoorbeeld voor de duur van een compleet project. In beide gevallen betaalt u een nette prijs voor het huren van de trilplaten. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u uitsluitend trilplaten kunt huren van goede en betrouwbare kwaliteit. Wij controleren onze verhuurproducten met grote regelmaat, waardoor wij de goede kwaliteit ervan altijd kunnen controleren. Vanzelfsprekend staan wij altijd voor u klaar mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

U bent van harte welkom wanneer u trilplaten wilt huren. Wij staan voor u klaar met veelzijdige verhuurmogelijkheden. Ook voor het huren van onder meer grote machines en kleinere apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten of wilt u zich door ons laten adviseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0598 – 39 20 07 of een mail sturen naar info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.