Trilplaat huren Groningen

Trilplaten zijn, op het gebied van bestrating, onmisbaar voor de doe-het-zelver. Of u nu een stoepje of een compleet nieuwe oprit wil leggen, als u een trilplaat wilt huren in Groningen bent u bij Venema verhuur precies op de goede plek. In onze catalogus vindt u altijd de juiste trilplaat voor de klus die gedaan moet worden. Zoals u van ons gewend bent, leveren wij een betrouwbare kwaliteit producten en kunt u kiezen uit een zo breed mogelijk assortiment. Voor elk wat wils.

Diverse soorten te huren Trilplaten Groningen

De meeste trilplaten die wij verhuren lopen op diesel, maar ook trilplaten op benzine zijn bij ons te huur. In onze catalogus vindt u verschillende types trilplaten, met verschillende eigenschappen op het gebied van afmeting, gewicht, centrifugale kracht, brandstof en tankinhoud. Dus voor de lichte klusjes, alsook voor de grotere bestratingen, zit u bij Venema verhuur goed. De service bij de verhuur krijgt u er uiteraard gratis bij van ons. Meedenken en meedoen met de klant staan voorop in onze bedrijfsfilosofie.

Wij staan beschikbaar

Voor alle advies en nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. Dat kan op verschillende manieren. Op werkdagen zijn wij, tussen 07:00 en 17:00, telefonisch bereikbaar op nummer 0598 – 392007. U kunt ook te allen tijden mailen naar info@venemaverhuur.nl. Of u brengt ons een persoonlijk bezoek aan de Zwedenweg 1 in Hoogezand. Onze specialisten staan u graag te woord en geven graag antwoord op al uw vragen. Samen met u maken we de juiste afwegingen, om tot de geschikte trilplaat te komen voor uw werkzaamheden.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: