Trilplaat huren Friesland

Heeft u een trilplaat nodig voor slechts een enkel project? Dan is het zonde om een trilplaat aan te schaffen. Dit gaat u meer kosten dan dat het u op zal leveren. In dit geval kunt u beter een trilplaat huren in Friesland. Hiervoor bent u zeker aan het juiste adres bij Venema Verhuur, gevestigd in Hoogezand. Wij bieden u de mogelijkheid een trilplaat te huren in Friesland, tegen een bijzonder scherp tarief. Dit zorgt ervoor dat u slechts een kleine investering hoeft te doen voor het huren en vervolgens niet te maken heeft met afschrijvingskosten en dergelijken. Hierdoor is het zeker voordelig om een trilplaat te huren in Friesland.

Voordelig een goede trilplaat huren in Friesland

Het feit dat u bij ons voordelig een trilplaat kunt huren in Friesland zegt zeker niets over de kwaliteit van de trilplaat. Deze is namelijk optimaal, doordat wij zorgen voor voortdurend goed onderhoud. U kunt dan ook zeker zijn van de uitstekende betrouwbaarheid wanneer u besluit bij ons een trilplaat te huren in Friesland. Voor calamiteiten is er een 24-uurs storingsdienst beschikbaar, zodat u nooit in grote problemen komt. Uiteraard kunt u bij ons niet alleen een goede trilplaat huren in Friesland. U kunt ook bij ons terecht voor de verhuur van tal van andere zaken, zoals onder meer bouwgereedschappen, hijsmiddelen, compressoren en generators.

Wij helpen u graag verder

Wilt u een trilplaat huren in Friesland? Dan staan wij graag voor u klaar. U kunt bij ons een hoogwaardige trilplaat huren in Friesland, tegen een scherp tarief. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Venema Verhuur? Bel dan naar 0598-392007 of stuur een mail naar info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.