Transportmiddelen verhuur Groningen

Wilt u een beroep doen op een professionele transportmiddelen verhuur in Groningen? Dan bent u van harte welkom bij Venema Verhuur. Als verhuurbedrijf kunnen wij u de meest uiteenlopende mogelijkheden aanbieden, zeker ook wanneer u behoefte heeft aan een transportmiddelen verhuur in Groningen. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten altijd op de juiste wijze van dienst kunnen zijn vanuit onze transportmiddelen verhuur in Groningen. Om dit te kunnen bereiken hebben wij gezorgd voor de meest brede mogelijkheden bij onze onderneming.

Een ervaren en veelzijdige transportmiddelen verhuur in Groningen

Wij hebben een jarenlange ervaring als professionele transportmiddelen verhuur in Groningen. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de meest veelzijdige mogelijkheden en de beste service van onze transportmiddelen verhuur in Groningen. Wij bieden niet alleen transportmiddelen aan in onze verhuur in Groningen, maar bijvoorbeeld ook een veelzijdigheid aan apparatuur en machines. Wij bieden u werkelijk alles wat u op professioneel niveau nodig kunt hebben.

Contact Venema voor de verhuur van vele soorten transportmiddelen

U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met onze transportmiddelen verhuur in Groningen. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen wanneer u dit wenst. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar als u meer informatie of advies wilt over of van onze transportmiddelen verhuur in Groningen. U kunt bellen naar 0598-392007 of mailen naar info@venemaverhuur.nl. Wij adviseren u graag op basis van uw persoonlijke situatie, zodat wij u gericht advies kunnen meegeven. Als ervaren onderneming staan wij dan ook voor een hoogwaardige en betrouwbare service. U bent altijd van harte welkom bij Venema Verhuur.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.