Toiletunits huren Groningen

Het zal vast weleens vaker zijn voorgekomen, u organiseert een feestje dat toch wat lastig valt te combineren met een toilet in uw eigen huis. Of u organiseert een andere feestelijke aangelegenheid op een plek waar helemaal geen toiletvoorzieningen aanwezig zijn. Gelukkig is daar al een hele tijd geleden een oplossing voor bedacht: een toiletunit. Voor het huren van toiletunits in Groningen hoeft u niet verder te kijken, want Venema Verhuur biedt u de juiste producten hiervoor met de beste service.

Twee soorten toiletunits

Over het algemeen is een toiletunit vrij simpel te omschrijven en te gebruiken. Het is een klein huisje waarin zich een vrij simpel toilet bevindt. Bij Venema Verhuur kunt u een tweetal soorten toiletten kiezen. We hebben een plaskruis, de naam spreekt voor zich, en het gesloten tijdelijk toilet. Ook dit spreekt voor zich. Als het voor een gelegenheid is waar veel mannen komen, is het waarschijnlijk een goed idee om meer plaskruizen te bestellen en slechts enkele gesloten toiletten. Maar met uw informatie en onze expertise kunnen we vast tot een goed plan komen voor het bestellen van de juiste aantallen toiletunits.

24/7 bereikbaar voor verhuur van toiletunits en vele andere producten

Om perfect aan al uw wensen te voldoen, bieden een 24/7 service. We zijn dus altijd bereikbaar. Hiervoor kunt u ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0598 – 392007. Wij hebben ons eigen team van chauffeurs die de bestelde producten met zorg op de afgesproken plek en op de afgesproken tijd bezorgen. Mocht het zo zijn dat bepaalde dingen nog geïnstalleerd moeten worden, dan is dat voor onze chauffeurs ook geen enkel probleem. Als u nog vragen heft voor het team van Venema Verhuur, maar heeft het allemaal niet zo’n haast, dan kunt u natuurlijk ook altijd mailen naar info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.