Toiletunits Friesland

Heeft u toiletunits in Friesland nodig, maar heeft u zelf niet de beschikking over toiletunits? Zeker wanneer het slechts incidenteel voorkomt dat u behoefte heeft aan toiletunits in Friesland is het een voordelige optie om de toiletunits te huren in plaats van te kopen. Als u interesse heeft in de huur van toiletunits in Friesland, dan kunt u altijd een beroep doen op de verhuur van Venema Verhuur. Wij zijn in Hoogezand gevestigd.

Toiletunits op de bouwplaats in Friesland

Gaat u voor langere tijd in de buitenlucht werken, zoals op een bouwplaats, en zijn hier geen sanitaire voorzieningen aanwezig? Dan kunt u heel voordelig toiletunits in Friesland huren. Wij bieden u diverse opties wanneer u interesse heeft in het huren van hoogwaardige toiletunits in Friesland. Uiteraard staan wij garant voor de hoge kwaliteit van alle toiletunits die wij in Friesland kunnen leveren. Voor de huur van al onze producten, waaronder ook de toiletunits, betaalt u altijd een laag tarief. Uiteraard zijn er mogelijkheden tot huur voor zowel kortere als langere periode.

Welkom

Wij zijn u graag van dienst wanneer u interesse heeft in de huur van toiletunits in Friesland. Wij bieden u een breed assortiment aan verhuurproducten en ook het vervoer van onze verhuurproducten wordt door ons familiebedrijf verzorgd. Zo heeft u nergens omkijken naar. Wilt u meer weten over de mogelijkheid van het huren van toiletunits in Friesland? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0598-392007 of info@venemaverhuur.nl. Wij informeren en adviseren u graag op vrijblijvende basis.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.