Stroomvoorziening

De verhuur van verschillende stroomvoorzieningen is een van onze specialismen. In ons ruime assortiment hebben we verschillende formaten aggregaten met verschillende vermogens. In de catalogus vindt u een compleet overzicht van ons aanbod, maar u kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie!

Kwaliteitsaggregaten

Uiteraard staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Bij Venema Verhuur kiezen we daarom alleen voor de beste machines. Die kwaliteit garanderen we door goed contact te onderhouden met onze belangrijkste leverancier en topmerk Atlas Copco. Mocht er zich toch een probleem met uw gehuurde aggregaat voordoen dan zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. In zo’n geval vervangen wij de aggregaat zo snel mogelijk waardoor er voor u zo weinig mogelijk kostbare tijd verloren gaat.

Transport

We hebben bij Venema Verhuur onze eigen chauffeurs in dienst en we beschikken over professionele transportmiddelen. Daarmee zorgen we ervoor dat uw gehuurde aggregaat altijd op de juiste locatie en de afgesproken tijd wordt afgeleverd. Heeft u interesse in onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat en brengen ook meteen de kosten voor u in kaart.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: