Ruimte drogers Groningen

Wanneer u een bouwproject gaat starten is het belangrijk dat de ruimte waar u aan het werk gaat goed droog is. Alleen dan kunt u stabiel bouwen en vlot doorwerken. Dan kan het soms nodig zijn om een zogenaamde ruimtedroger in te zetten. Ruimte drogers Groningen kunt u huren bij Venema Verhuur. Wij leveren uiteraard uitsluitend professionele apparatuur die de beoogde ruimte binnen een acceptabele tijd droog zal maken zodat u er aan de slag kunt met verdere bouwactiviteiten. Zo bespaart u aanzienlijk veel tijd en kunt u ook in de nattere seizoenen van het jaar gewoon doorwerken.

Huur nu voordelig ruimte drogers Groningen

Bij Venema Verhuur kunt u niet alleen terecht voor ruimte drogers Groningen, wij verhuren daarnaast nog meer handige apparaten die u bij een bouwproject van pas kunnen komen. Al onze apparaten voldoen uiteraard aan de hoogste eisen. Wij brengen de apparatuur op de door u aangegeven locatie en geven uiteraard uitgebreide uitleg en instructie voor het gebruik. Ook het ophalen van gehuurde apparatuur zoals ruimtedrogers kunt u door ons laten verzorgen. Wij adviseren u graag als u vragen heeft over het huren van onze apparaten.

Alles voor de bouwplaats kunt u huren bij Venema Verhuur

Wilt u een ruimte droger huren voor een bouwproject in Groningen dan kunt u daarvoor bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment apparatuur en mocht een door u gewenst apparaat niet beschikbaar zijn dan kunnen wij bij onze collega’s voor u informeren. Wilt u meer informatie of een offerte, bel dan gerust met telefoonnummer 0598 – 39 2007. U kunt ons ook een bericht sturen op ons e-mailadres info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.