Ruimte drogers Friesland

Een bouwproject kan pas van start gaan als de ruimte waar gewerkt moet worden goed droog is. Alleen dan kunne bepaalde materialen worden gebruikt zoals bij voorbeeld cement, verf en andere middelen. Voor het vochtvrij en droog maken van een bouwlocatie maakt u gebruik van zogenaamde ruimte drogers Friesland. Deze apparaten zorgen ervoor dat de ruimte in een korte periode goed droog wordt gemaakt zodat de bouw werkzaamheden kunnen starten of kunnen worden voortgezet. Werken in een vochtige ruimte is niet alleen vertragend, maar ook nog eens ongezond. Het is dus belangrijk om voor een goede droge ruimte te zorgen als u er voor bouwklussen aan de slag gaat.

De ruimte drogers Friesland zijn van goede kwaliteit

Een ruimtedroger moet uiteraard van goede kwaliteit zijn zodat het apparaat binnen een acceptabele tijd de ruimte waar het wordt geplaatst droog genoeg maakt om te kunnen werken. Welke ruimte drogers Friesland u het beste kunt huren hangt af van de locatie, de hoeveelheid vocht en de snelheid waarmee u de ruimte wilt drogen. Een ruimte droger kan ook worden ingezet als er sprake is geweest van lekkage in een woning of bedrijf. Ook in dit soort gevallen kunt u een beroep doen op Venema Verhuur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de inzet van een ruimte droger

Heeft u een ruimte droger nodig, voor een woning, een bedrijf of een nieuwbouwproject? Neem dan vrijblijvend contact op met Venema Verhuur voor een scherp geprijsde offerte. U kunt ons een bericht sturen aan ons mailadres info@venemaverhuur.nl. Heeft u een vraag en heeft u daarover liever telefonisch contact, belt u ons dan gerust op telefoonnummer 0598 – 39 2007.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.