Ruimte droger Westerkwartier

Ruimte droger in het Westerkwartier huren na een lekkage

Wanneer u te maken heeft gehad met een lekkage, is de kans op vochtschade groot. Denk aan het vocht wat tijdens de lekkage in uw vloer of muur getrokken is. U herkent vochtschade aan lichtgele vlekken, die zich na verloop van tijd op de muur of het plafond zullen ontwikkelen. Om een dergelijke schade tegen te gaan, is het slim om een ruimte droger te gebruiken. Deze droger zorgt dat de vocht uit de lucht wordt opgenomen, waardoor er niet meer vocht in uw woning kan trekken. Venema Verhuur biedt u een passende ruimte droger in het Westerkwartier.

Mogelijkheden bij ruimte droger in het Westerkwartier

Een ruimte droger in het Westerkwartier huren begint bij het inschatten van de benodigde kracht, waarover dit apparaat moet beschikken. U wilt immers zoveel mogelijk vocht op laten nemen, zonder de opvangbak van het apparaat voortdurend te moeten legen. In ons assortiment bieden we verschillende modellen ruimte drogers. Het is sterk afhankelijk van de ernst van het vochtprobleem, welk model het meest geschikt is. Laat u hierover adviseren, zodat u zeker weet het juiste apparaat te hebben.

Advies over huur van ruimte droger in het Westerkwartier

Niet alleen biedt Venema Verhuur u een breed scala aan bouwapparaten. Ook denken we graag met u mee over een passende oplossing, om iedere vorm van schade uit de weg te gaan. Dit doen wij onder andere door de voor- en nadelen van verschillende ruimte drogers vooraf op een rijtje te zetten. Het maakt het voor u makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Met welke reden bent u op zoek naar een ruimte droger in het Westerkwartier?

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.