Poederbrandblussers huren Friesland

Wanneer u binnenkort een evenement organiseert, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Een van deze aspecten is de brandveiligheid van het evenement! Om ieder risico op een brand tijdens het evenement uit te sluiten, is het verstandig om poederbrandblussers te huren. Poederbrandblussers huren in Friesland doet u snel en eenvoudig bij Venema Verhuur! Wij bieden naast deze poederbrandblussers ook schuimbrandblussers en zogenaamde CO2-brandblussers aan.

Niet alleen voor evenementen zijn deze poederbrandblussers een zeer fijn hulpmiddel. Ook op bijvoorbeeld een bouwplaats komt een poederbrandblusser goed van pas, mocht hier brand uitbreken.

Voordelen van poederbrandblussers huren in Friesland

Het is afhankelijk van de locatie van een evenement, welk type brandblusser het meest geschikt is voor het waarborgen van de brandveiligheid. Een poederbrandblusser huren in Friesland is voornamelijk interessant, wanneer uw evenement in de open lucht georganiseerd wordt. Dit type brandblusser zou voor nevenschade kunnen zorgen binnen een pand. Andersom is een poederbrandblusser breder inzetbaar dan een schuimblusser, die normaliter voor minder nevenschade zal zorgen.

Direct poederbrandblussers huren in Friesland

Bent u enthousiast over de mogelijkheid om poederbrandblussers te huren in Friesland bij Venema Verhuur? In dat geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten poederbrandblussers die wij te huur aanbieden. Ook stellen we graag een offerte voor u op, om u een indicatie van de prijs voor het huren van poederbrandblussers te kunnen geven. Voor welk evenement wilt u de brandveiligheid garanderen met een poederbrandblusser van Venema Verhuur?

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.