Persluchtdroger huren Groningen

Wanneer u een persluchtdroger zoekt in Groningen dan vindt u bij Venema verhuur het juiste product. Wij verhuren persluchtdrogers van verschillende merken, met diverse capaciteiten en eigenschappen. In onze catalogus vindt u van de diverse persluchtdrogers alle productspecificaties, want er zijn nogal wat verschillen, op het gebied van spanning, afmeting, gewicht druk en dauwdruk (waarover zo dadelijk meer). Net als ons bedrijf, zijn onze persluchtdrogers van goede en betrouwbare kwaliteit. Wat een persluchtdroger precies is en waar deze voor nodig is? Leest u verder.

Waarom een persluchtdroger huren in Groningen?

In de aangezogen lucht van een compressor blijft altijd wat waterdamp achter. Als daar niets aan wordt gedaan kan dit op den duur schade opleveren voor de compressor en ander gereedschap dat ingezet wordt bij perslucht. Een persluchtdroger zorgt er nu juist voor dat de waterdamp uit de perslucht wordt verwijderd. Bij persluchtdrogers wordt gesproken over het drukdauwpunt: de temperatuur waar, bij gelijkblijvende dampdruk, condensatie optreedt. Om die condensatie te voorkomen moet het drukdauwpunt een lagere temperatuur hebben dan de temperatuur in het persluchtsysteem.

Advies en informatie

Bovenstaande klinkt wellicht ingewikkeld, maar wij maken het u graag gemakkelijk. Daarom kunt u voor alle advies en informatie contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch op nummer 0598 – 392007 en per mail naar: info@venemaverhuur.nl. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen aan de Zwedenweg 1 in Hoogezand. Onze vakmensen hebben antwoord op al uw (technische) vragen en ondersteunen u met raadgeving op maat. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwoorden bij Venema verhuur. Wij horen graag van u of heten u van harte welkom in Hoogezand.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.