Persluchtdroger huren Friesland

U kunt bij Venema Verhuur een goede persluchtdroger huren in Friesland. Wij hebben als familiebedrijf een jarenlange ervaring als verhuur van de meest uiteenlopende machines en gereedschappen. Uiteraard kunt u online ons complete aanbod verhuurartikelen vinden. Wanneer u een persluchtdroger wilt huren in Friesland, dan staan wij voor u klaar met een zeer complete service. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit en optimale betrouwbaarheid van al onze verhuurartikelen, welke u tegen een aantrekkelijk tarief kunt huren.

Een betrouwbare persluchtdroger huren in Friesland

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten voortdurend kunnen rekenen op onze verhuurartikelen. U kunt bij ons dan ook een betrouwbare persluchtdroger huren in Friesland waar u altijd op kunt vertrouwen. Wij voeren zeer regelmatig onderhoud en controle uit om storingen op locatie te voorkomen. Helaas zijn storingen niet altijd te voorkomen. Daarom kunt u altijd terugvallen op onze 24-uurs storingsdienst wanneer u problemen ondervindt. Zo kunt u altijd op aangename wijze een persluchtdroger huren in Friesland.

Wilt u meer weten?

Wilt u een persluchtdroger huren in Friesland en wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u uiteraard graag meer over de mogelijkheden om bij ons een persluchtdroger te huren in Friesland. Neemt u contact met ons op via 0598-392007 of info@venemaverhuur.nl. Wij zijn u graag van dienst. Uiteraard zijn wij er ook om u te informeren en te adviseren op basis van uw specifieke vraagstuk. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels bovenstaande contactmogelijkheden.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.