Mobiele lichtmast huren Groningen

Of er nu werk verricht moet worden, of er wordt een evenement opgezet, in grote open ruimtes is soms ook gewoon kunstlicht nodig. Een mobiele lichtmast huren in Groningen is daarvoor de meest geschikte manier. Dit zorgt dat er ook na zonsondergang nog voldoende licht is te kunnen doen wat gedaan moet worden. Een goede verhuurder is dan wel belangrijk. Dit kan bijvoorbeeld Venema Verhuur zijn. Wanneer de lichtmast gehuurd wordt, moet namelijk aan meer dan alleen de mast worden gedacht. Dit is belangrijk.

Een mobiele lichtmast huren in Groningen

Een mobiele lichtmast huren in Groningen betekent vaak ook dat er andere apparatuur nodig is. Er moet bijvoorbeeld stroom betrokken worden. Dit kan bijvoorbeeld worden verzorgd met een aggregaat. Al dit soort spullen kunnen dan direct bij ons in één beurt worden gehuurd. Zo kan er direct aan de slag gegaan worden. Dit is natuurlijk een flink stuk gemakkelijker dan dat er via verschillende wegen gewerkt moet worden. Bovendien is de service ook altijd verzorgd. Dit is ook een belangrijke voorwaarde.

Een aanvraag doen voor een offerte

Om de mobiele lichtmast te huren in Groningen kan direct contact worden opgenomen. U kunt dan bijvoorbeeld eerst een aanvraag doen voor een offerte. Dit kan worden gedaan door een e-mail te sturen naar info@venemaverhuur.nl. Hier kunnen eventueel ook eerst nog vragen gesteld worden, mits u die nog heeft. Om de vragen te stellen kunt u ons ook bellen. Dat kan door het nummer 0598392007. U kunt dan direct iemand aan de lijn krijgen. Zo kunnen we direct aan de slag gaan en zorgen dat het licht snel verzorgd wordt.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.