Machineverhuur Groningen

Professionele machineverhuur in Groningen

Venema Verhuur maakt machineverhuur in Groningen mogelijk. Wij hebben een breed scala aan apparaten te huur, die u helpen bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Dit zijn niet alleen bouwwerkzaamheden! Zo kunt u onze grote lampen huren tijdens een evenement. Het verzekert u ervan, dat het volledige evenemententerrein verlicht is. Ook een aggregaat kan het overwegen waard zijn, wanneer u een groot feest organiseert. U wilt voorkomen dat de stroom uitvalt en er paniek ontstaat op het terrein. Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze machineverhuur in Groningen. Naar wat voor apparaat bent u op zoek?

Inschakelen machineverhuur in Groningen biedt voordelen

Aan het inschakelen van onze machineverhuur in Groningen zitten verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat u zelf niet hoeft te investeren in dure apparaten. In veel gevallen zullen de apparaten maar relatief kort gebruikt worden. Als u de apparaten na deze periode zou willen verkopen, zou u relatief veel verlies maken door de afschrijving op het apparaat. Door voor de huur van bouwapparaten te kiezen voorkomt u deze onnodige kosten. Daarbij bent u ervan verzekerd, dat de apparaten naar behoren werken en van hoge kwaliteit zijn. Wij zorgen de aangeboden apparaten op de juiste wijze worden onderhouden.

Meer informatie over machineverhuur in Groningen

Wilt u meer weten over de apparaten die wij te huur aanbieden? Op onze website vindt u per apparaat meer informatie. Ook nodigen we u van harte uit vrijblijvend contact met ons op te nemen. We adviseren u graag over het type en model apparaat, wat het beste past bij de (bouw)werkzaamheden die u uit moet voeren.

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.