Machine verhuur Zwolle

Machine verhuur Zwolle

Venema Verhuur is een toonaangevend bedrijf voor het huren van diverse machines en apparatuur in de regio Zwolle. Met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige machines, zoals aggregaten en compressoren tot verwarming, voorzien we in de behoeften van onze opdrachtgevers. Met de focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service, stellen we onze opdrachtgevers in staat om projecten efficiënt en effectief uit te voeren zonder de last van eigendom en onderhoud. Of het nu gaat om aggregaten, verlichting of verwarming, Venema Verhuur biedt de benodigde tools om ieder project aan te pakken.
Venema Verhuur

Over Venema Verhuur

Zoals de naam al suggereert, heeft Venema Verhuur zijn wortels als een familiebedrijf. Oorspronkelijk gestart door vader Venema in 1965 als een aannemersbedrijf in weg- en waterbouw, heeft de onderneming zich geleidelijk aan meer gericht op verhuuractiviteiten als gevolg van een groeiend aantal opdrachtgevers. De verhuurtak van het bedrijf is uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming. In omgeving Groningen is Venema Verhuur inmiddels een bekend en vertrouwd bedrijf. Dit succes heeft ertoe geleid dat in 2023 een nieuwe vestiging is geopend in Hasselt. Vanuit deze vestiging wordt onder andere de regio Zwolle bediend.

Aggregaat huren Zwolle

Voor het huren van een aggregaat in Zwolle en omgeving bent u bij Venema Verhuur aan het juiste adres. Onze specialisatie omvat een breed aanbod aan aggregaten en aanverwante machines. Als u elektriciteit nodig heeft op een locatie, zoals een bouwterrein, waar dit beperkt of niet beschikbaar is, kunt u bij ons terecht voor het huren van een aggregaat in Zwolle. Onze dienstverlening bij het huren van een aggregaat in Zwolle is uitgebreid en klantgericht, waardoor u verzekerd bent van een complete service.

Om het huren van een aggregaat zo eenvoudig mogelijk te maken bieden we de optie om het aggregaat op de gewenste locatie af te leveren. U hoeft de aggregaat dus niet zelf te verplaatsen. Onze chauffeurs leveren het aggregaat op de juiste locatie af, dit doen we op basis van de situatie en uw wensen. Het is uiteraard ook mogelijk om het gehuurde aggregaat zelf te vervoeren. Loopt u tijdens de huurperiode tegen problemen aan? Dan zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Interesse in onze aggregaten? Neem dan contact op met Venema Verhuur via 0589 – 392007 of contactformulier. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via de knop aan de rechterkant van de website.

Compressor XAHS 186

Compressor huren Zwolle

Het is bij Venema Verhuur ook mogelijk om een compressor te huren. Ons uitgebreide aanbod omvat verschillende compressoren. Van kleine compressoren voor licht werk tot zware compressoren voor het grote werk. Door onze samenwerking met Atlas Copco kunnen we u voorzien van de beste compressoren. De volledige lijst met verhuurartikelen zoals compressoren is beschikbaar in de vorm van onze online catalogus. Wilt u een compressor in Zwolle huren? Dan zijn we uiteraard bereikbaar om u persoonlijk te adviseren. Het huren van een compressor in Zwolle kan in bepaalde situaties voordeliger zijn dan het kopen van een compressor. Bijvoorbeeld wanneer u de compressor maar af en toe nodig heeft of wanneer de compressor voor één project wordt ingezet. Wanneer u bij Venema Verhuur een compressor huurt, maakt u gebruik van de beste compressoren, maar ervaart u niet de nadelen van het eigenaarschap. Daarnaast kunt u zelf bepalen of u de compressor zelf vervoert of door ons laat afleveren en ophalen. Ervaart u tijdens de huurperiode problemen? We zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en service.

Overige machines en apparaat

Naast aggregaten en compressoren levert Venema Verhuur andere machines en apparaten. Hieronder vindt u de lijst met ons verhuur aanbod.

 • Laadbruggen
 • Brandblussers
 • Brandstofopslag
 • Containers
 • Persluchtdrogers
 • Ruimtedrogers
 • Aanhangwagens
 • Trilplaten
 • Ventilatoren
 • Verdeelkasten
 • Verlichting
 • Verwarming

Bent u op zoek naar specifieke machines of apparaten in de omgeving van Zwolle? En zoekt u een betrouwbare verhuur partner? Neem dan contact op met Venema Verhuur via 0589 – 392007 of contactformulier. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via de knop aan de rechterkant van de website.

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: