Machine verhuur Meppel

Machine verhuur Meppel

Venema Verhuur, gevestigd in de regio Meppel, is een vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van diverse machines en apparatuur. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit hoogwaardige machines en apparatuur. Variërend van aggregaten en compressoren tot verwarming. Hiermee voldoen we volledig aan de behoeften van onze opdrachtgevers.

Onze focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntende service. Door deze pijlers waar te maken, stellen we onze opdrachtgevers in staat om projecten efficiënt en doeltreffend uit te voeren, zonder zich bezig te hoeven houden met de zorgen van eigendom en onderhoud. Of het nu gaat om aggregaten, verlichting of verwarming, Venema Verhuur biedt in de regio Meppel de essentiële apparatuur om elk project met vertrouwen aan te pakken. 

Venema Verhuur

Over Venema Verhuur

Zoals onze naam al doet vermoeden, vindt Venema Verhuur zijn oorsprong als een familiebedrijf. Ons bedrijf werd oorspronkelijk in 1965 opgericht door vader Venema als een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd was in weg- en waterbouw. Na verloop van tijd heeft het bedrijf zich geleidelijk steeds meer toegelegd op verhuuractiviteiten, als gevolg van een groeiend aantal opdrachtgevers. Deze verschuiving heeft ertoe geleid dat de verhuurtak van het bedrijf is uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming.

In de regio Groningen heeft Venema Verhuur inmiddels een gevestigde naam. Dit succes heeft geleid tot de opening van een nieuwe vestiging in Hasselt. Vanuit deze vestiging wordt onder andere de regio Meppel bediend, waardoor ons bereik en dienstverlening verder worden uitgebreid. 

Aggregaat huren in Meppel

Voor het huren van een aggregaat in Meppel en omgeving, kunt u vertrouwen op Venema Verhuur. Ons aanbod omvat een uitgebreid assortiment aggregaten en machines. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan stroom op een locatie waar de toegang tot elektriciteit beperkt of afwezig is? Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een aggregaat in Meppel.

Om het huren van een aggregaat zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we de optie om het aggregaat op de gewenste locatie te laten bezorgen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van het aggregaat. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een precieze plaatsing, gebaseerd op uw specifieke situatie en vereisten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het gehuurde aggregaat zelf op te halen en terug te brengen. Als u tijdens de huurperiode tegen problemen aanloopt, staan we 24 uur per dag voor u klaar. Interesse in onze aggregaten? Neem dan contact op met Venema Verhuur via 0589 – 392007 of contactformulier. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via de knop aan de rechterkant van de website.

Compressor XAHS 186

Compressor huren in Meppel

Bij Venema Verhuur bieden we ook de mogelijkheid om een compressor te huren. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse types compressoren, variërend van kleinere exemplaren voor licht werk tot krachtige modellen voor grotere klussen. Dankzij onze samenwerking met Atlas Copco kunnen we hoogwaardige compressoren leveren. U kunt de volledige lijst van verhuurartikelen, waaronder compressoren, raadplegen in onze online catalogus. Als u interesse heeft in het huren van een compressor in Meppel, staan we klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. In de meeste situaties is het huren van een compressor in Meppel voordeliger dan het kopen van een compressor. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u de compressor slechts sporadisch nodig heeft of voor één specifiek project. Bij het huren van een compressor bij Venema Verhuur heeft u toegang tot hoogwaardige apparatuur zonder de lasten van eigendom. Bovendien heeft u de keuze om de compressor zelf te transporteren of te laten bezorgen en ophalen door ons. Mochten er tijdens de huurperiode problemen optreden, dan kunt u 24/7 op ons rekenen voor vragen en ondersteuning.

Overige machines en apparaat

Naast aggregaten en compressoren levert Venema Verhuur andere machines en apparaten. Hieronder vindt u de lijst met ons verhuur aanbod.

 • Laadbruggen
 • Brandblussers
 • Brandstofopslag
 • Containers
 • Persluchtdrogers
 • Ruimtedrogers
 • Aanhangwagens
 • Trilplaten
 • Ventilatoren
 • Verdeelkasten
 • Verlichting
 • Verwarming

Bent u op zoek naar specifieke machines of apparaten in de omgeving van Zwolle? En zoekt u een betrouwbare verhuur partner? Neem dan contact op met Venema Verhuur via 0589 – 392007 of contactformulier. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via de knop aan de rechterkant van de website.

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: