Lichtmasten huren Groningen

Lichtmasten huren in Groningen wordt vooral gedaan wanneer op locatie gewerkt moet worden. Als er geen verlichting is, maar er moet wel tegen een deadline worden gewerkt, dan kan het plaatsen van mobiele lichtmasten immers veel hulp bieden. De verlichting kan echter ook helpen bij bijvoorbeeld een evenement. Wanneer dit wat langer doorgaat, dan kan worden gezorgd dat alles in goede veiligheid verloopt doordat er voldoende verlichting aanwezig is. Dit is natuurlijk een belangrijke factor om in acht te houden bij de organisatie.

De benodigdheden voor lichtmasten huren in Groningen

Naast de lichtmasten zelf huren in Groningen, zijn natuurlijk ook nog allerlei andere benodigdheden nodig. Denk bijvoorbeeld aan een manier om stroom in de lichtmasten te krijgen. Daarom zijn bijvoorbeeld ook een aggregaat en bijvoorbeeld verdeelkasten heel belangrijk. Het gaat dan dus om een volledig pakket. Venema verhuur kan u hierbij ban dienst zijn. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om alles in één keer voor elkaar te krijgen. Bovendien kan dan veel extra service bij de huur geleverd worden.

Contact voor advies

Heeft u nog vragen met betrekking tot lichtmasten huren in Groningen? Dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om vragen te stellen. Er kan dan advies worden gegeven over de best mogelijke opties. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een e-mailbericht via info@venemaverhuur.nl. Ook het plegen van een telefoontje naar 0598-392007 kan hierin veel goeds doen. Zo kan er direct iemand u te woord staan en een antwoord geven op alles wat eventueel nog onduidelijk is.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.