Lichtmasten huren Friesland

Mogelijkheden bij lichtmasten huren in Friesland

Er zijn diverse situaties te bedenken, waarbij lichtmasten huren in Friesland een interessante overweging kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van een groot evenement in de avond. U wilt voorkomen dat het evenemententerrein te donker wordt, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Met de lichtmasten verzekert u uw gasten van voldoende licht op het terrein! Ook bij bouwwerkzaamheden kunnen de lichtmasten van pas komen. Zo kunt u tot later op de avond door blijven werken, waarmee de bouwwerkzaamheden eerder zullen zijn afgerond. Zeker in de herfst en winter biedt dit voordelen, omdat het overdag al snel donker wordt.

Lichtmasten huren in Friesland via Venema Verhuur

Venema Verhuur biedt u de mogelijkheid tot het huren van verschillende soorten bouwapparaten. Lichtmasten huren in Friesland is hiervan een voorbeeld. U kunt de lichtmasten combineren met bijvoorbeeld een los aggregaat, zodat u verzekerd bent van voldoende stroom op het terrein. De lichtmasten worden in diverse soorten aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een simpele bouwlamp op statief, of ga voor een uitschuifbare lichtmast. Deze wordt standaard ondersteund door een aggregaat, die de lichtmast van voldoende energie voorziet.

Advies bij lichtmasten huren in Friesland

Bent u benieuwd welk type lichtmast het meest geschikt is voor de situatie waarin u deze wilt gebruiken? Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij lichtmasten huren in Friesland via Venema Verhuur? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies over uw mogelijkheden. Samen zoeken we naar de meest geschikte lichtmast voor het verlichten van uw terrein! De lichtmasten zijn van een hoge kwaliteit, wat u verzekert van een goede werking.

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.