Lichtmast huren Stadskanaal

Lichtmast huren in Stadskanaal kan heel interessant zijn

In verschillende situaties kan een lichtmast huren in Stadskanaal het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een groot sporttoernooi, welke tot in de avond doorloopt. Om er zeker van te zijn dat alle velden over voldoende licht beschikken, kunt u een lichtmast huren. Ook tijdens andere evenementen, zoals een festival, is het huren van een lichtmast de overweging waard. Met een lichtmast kunt u in een keer een groot oppervlak van licht voorzien. Een derde voorbeeld van een situatie waarin het huren van een lichtmast kan worden overwogen, is bij bouwwerkzaamheden. In de herfst en winter is het al vroeg in de middag donker. Een lichtmast huren in Stadskanaal maakt het mogelijk om langer door te blijven werken.

Mogelijkheden bij een lichtmast huren in Stadskanaal

Heeft u al naar het assortiment op onze website gekeken? Bij een lichtmast huren in Stadskanaal biedt Venema Verhuur u verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een relatief kleine bouwlamp, of gaat u voor een grote lichtmast inclusief aggregaat? Het aggregaat zorgt dat de lichtmast voldoende stroom heeft. Een voordeel van zo’n aggregaat is dat u ook verlichting heeft op het moment dat de stroom uitvalt tijdens een evenement of werkzaamheden. Daarbij zal niet iedere bouwplaats direct over een stroomvoorziening beschikken.

Direct een lichtmast huren in Stadskanaal

Wanneer u binnenkort verwacht een lichtmast nodig te hebben, kunt u uw reservering eenvoudig online doorgeven. Een lichtmast huren in Stadskanaal kan ook door ons telefonisch te benaderen. Wilt u eerst meer informatie hebben over de door Venema Verhuur aangeboden lichtbronnen? We adviseren u graag persoonlijk over de opties die we u bieden! Samen bekijken we welk type lichtbron het beste aansluit bij uw situatie.

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.