Lichtmast huren Groningen

Om een bouwterrein goed te kunnen verlichten, zult u lichtmasten nodig hebben. Zo kan er langer worden doorgewerkt, zonder dat een gebrek aan licht voor onveilige situaties zorgt. Bij Venema Verhuur kunt u deze gemakkelijk huren. Ondanks dat ons bedrijf in Hoogezand is gevestigd, leveren we bouwkundige machines en gereedschappen door het gehele land. Ook als u in Groningen een bedrijf runt, kunt u gebruik maken van onze services. Een lichtmast huren te Groningen is dan ook zeker mogelijk. We kunnen deze probleemloos naar u toesturen, zodat de bouwwerkzaamheden kunnen worden vervolgd.

Goede service bij lichtmast huren te Groningen

Venema Verhuur kan allerlei machines en materialen voor u leveren. Bovendien zijn we 24 uur per dag, gedurende de gehele week, beschikbaar voor het oplossen van storingen of problemen die mogelijk kunnen optreden bij de materialen die u bij ons hebt gehuurd. Indien er dus een defect blijkt te zijn aan de lichtmast die u bij ons huurt, zullen we al het mogelijke doen deze zo snel mogelijk te repareren of te vervangen. Zo kunt u rekenen op een professionele en efficiënte dienstverlening. Een lichtmast huren te Groningen bij Venema Verhuur biedt u zo garantie op blijvende kwaliteit.

Vraag een offerte aan

Om een lichtmast huren te Groningen te realiseren, vraagt u een offerte aan. Hier kunt zowel telefonisch als schriftelijk contact met ons over opnemen, op telefoonnummer 0598-392007 of mailadres info@venemaverhuur.nl. We kunnen dan precies voorleggen wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten voor deze dienstverlening zullen zijn.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.