Kantoorcontainer huren Groningen

Bent u op zoek naar een ervaren onderneming waar u een kantoorcontainer kunt huren voor in Groningen? Dan kunt u goed terecht bij Venema Verhuur. Wij verhuren de meest uiteenlopende zaken die worden gebruikt bij grote en kleinere projecten. U kunt dan ook niet alleen een kantoorcontainer huren voor in Groningen, maar bijvoorbeeld ook aggregaten en compressoren, toiletunits, hijsmaterieel en hogedrukreinigers. Onze onderneming is te vinden in het Friese Hoogezand, maar wij leveren onze verhuurartikelen ook in Groningen.

Een goede kantoorcontainer huren voor in Groningen

U bent bij ons altijd welkom wanneer u een kantoorcontainer wilt huren voor in Groningen. Wij zorgen ervoor dat onbezorgd gebruik kunt maken van de container. Uiteraard bieden wij meerdere mogelijkheden aan binnen onze verhuur. Online treft u een lijst aan van zaken die bij ons te huren zijn. Hierin kunt u ook de mogelijkheden vinden voor het huren van een kantoorcontainer voor gebruik in Groningen. Natuurlijk kunt u de kantoorcontainer huren voor een periode die bij u past. Venema Verhuur staat niet alleen voor kwaliteit en service, maar ook zeker voor flexibiliteit. Wij vinden voor u altijd een oplossing die naadloos aansluit op uw behoeften.

Neem contact op

Wanneer u een kantoorcontainer wilt huren voor in Groningen, dan zorgen wij voor een complete service. Indien gewenst kunnen wij u adviseren bij het maken van uw keuze. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Wij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0598 – 39 20 07 of mailen naar info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.