Kantoorcontainer Groningen

Soms komt u tijdelijk ruimte te kort voor uw personeel. Of u heeft een groot bouwproject waarbij een simpele bouwkeet voor de opzichter en de medewerkers die aan het project werken niet voldoende is. U kunt dit probleem eenvoudig oplossen door het laten plaatsen van een kantoorcontainer Groningen. Dit zijn ruime en voor tijdelijk gebruik prima in te richten containers waar u en uw medewerkers prima kunnen werken. Uiteraard worden de containers voorzien van de benodigde aansluitingen zodat ook het gebruik van computers en randapparatuur geen probleem is.

Met een kantoorcontainer Groningen creëert u snel extra werkruimte

Heeft u tijdelijk extra werkplekken nodig en is het lastig om deze in de bestaande kantoorruimte te realiseren? Dan is een kantoorcontainer Groningen wellicht een goede oplossing. Deze containers voldoen aan de ARBO-eisen voor tijdelijke werkplekken. De containers kunnen op maat worden gemaakt en geleverd op het moment dat u ze nodig heeft. U kunt ervan op aan dat u de door u bestelde kantoorcontainer ter beschikking heeft op het moment dat u deze ook daadwerkelijk nodig heeft. Uiteraard op voorwaarde dat u tijdig contact met ons opneemt. Maar ook in spoedgevallen bij voorbeeld bij brand- of waterschade kunt u een beroep op ons doen en zullen wij alles doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Vraag direct online meer informatie over kantoorcontainers

Heeft u binnenkort een kantoorcontainer nodig? Dan staat Venema Verhuur voor u klaar. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en het tijdsbestek waarbinnen wij een kantoorcontainer Groningen kunnen leveren. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0598 – 39 18 62. Daarnaast zijn wij bereikbaar via ons e-mailadres info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.