Hogedrukreinigers Friesland

Hogedrukreinigers in Friesland zijn in de regel aan de prijzige kant. Het is erg vervelend wanneer u een aanzienlijk bedrag moet betalen voor apparatuur die u wellicht slechts één of twee maal gebruikt. Dit is niet nodig wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening van Venema Verhuur. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om de hogedrukreinigers in Friesland te huren, voor korte of langere periode.

Hogedrukreinigers in Friesland huren

Als u kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers in Friesland wilt huren, dan staan wij graag voor u klaar. Als familiebedrijf hebben wij een jarenlange ervaring in de verhuur van de meest uiteenlopende zaken. U kunt bij ons dan ook niet alleen hogedrukreinigers in Friesland huren, maar onder meer ook hijsmiddelen, bouwgereedschappen, toiletunits, aggregaten en compressoren. Op onze website kunt u de catalogus bekijken, waarin u meer informatie vindt over de mogelijkheden wanneer u hogedrukreinigers in Friesland wilt huren. Voor de verhuur hanteren wij altijd aantrekkelijke prijzen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u hogedrukreinigers in Friesland huren, maar heeft u geen idee wat voor u de beste verhuurmogelijkheid is? Wij zijn er uiteraard om u te informeren en te adviseren. Dit doen wij op basis van uw persoonlijke situatie. U kunt ons meer vertellen over de werkzaamheden die u in het vooruitzicht heeft liggen, zodat wij u vervolgens kunnen adviseren over de hogedrukreinigers die hier het best voor geschikt zijn. Bel ons op 0598-392007 of stuur een mail naar info@venemaverhuur.nl. Wij helpen u graag verder. Venema Verhuur is gevestigd in Hoogezand, te Friesland.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.