Hogedrukreiniger huren Groningen

Een hogedrukreiniger kan voor veel doeleinden worden ingezet. Veel particulieren hebben er eentje om het tuinpad onkruidvrij te maken. Maar ook voor grotere projecten worden hogedrukreinigers ingezet. Dit zijn dan industriële reinigers die meer capaciteit hebben dan die u in de bouwmarkt kunt kopen. Een hogedrukreiniger huren Groningen regelt u binnen enkele minuten via Venema Verhuur. Wij hebben diverse modellen hogedrukreinigers die zijn te gebruiken voor verschillende projecten.

Voor iedere situatie een hogedrukreiniger huren Groningen via Venema Verhuur

Het huren van een hogedrukreiniger was nog nooit zo makkelijk. Wanneer u niet precies weet welk type u het beste kunt huren dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Wij geven u graag advies aan de hand van uw omschrijving van de situatie en uw wensen. Op basis daarvan kunnen wij u aanraden welke hogedrukreiniger u het beste kunt huren of dat er wellicht een andere oplossing is voor uw klus. Een hogedrukreiniger huren Groningen betekent dat u van ons altijd advies kunt krijgen over het gebruik of als er tijdens de verhuur iets misgaat. Wij staan direct voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

U kunt de huur van een hogedrukreiniger direct regelen

Wilt u een hogedrukreiniger huren dan kunt u hiervoor direct contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen of sturen u direct een prijsopgave als u weet wat u nodig heeft en voor welke periode. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0598 – 39 2007. Stuurt u liever een e-mail dan kunt u uw bericht sturen naar info@venemaverhuur.nl . Wij zullen uw mail uiteraard zo snel mogelijk beantwoorden.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.