Hijsmiddelen huren Friesland

Heeft u een omvangrijke verbouwingsklus waarbij zware materialen moeten worden verplaatst, dan is het een goed idee om hiervoor professionele apparatuur te huren. Dit voorkomt het risico op ongelukken en blessures door overbelasting. Wij leveren in samenwerking met onze partner Coops en Nieborg Hijstechniek uit Zuidbroek professionele apparatuur van topkwaliteit. Hijsmiddelen huren Friesland was nog nooit zo eenvoudig.

Maak uw keuze uit onze catalogus wanneer u hijsmiddelen wilt huren

Op onze website vindt u een uitgebreide catalogus met de hijsmiddelen die wij aan u kunnen verhuren. Hijsmiddelen huren Friesland doet u eenvoudig door ons te laten weten welke apparatuur u wanneer nodig heeft. Wij zorgen er dan voor dat de door u gewenste middelen beschikbaar zijn zodat u uw werkzaamheden zoals gepland kunt uitvoeren. Wij verhuren een breed assortiment takels, testklokken en balkklemmen. Voor iedere klus zijn de juiste hulpmiddelen bij ons te huren. Heeft u advies nodig over de te huren apparatuur dan staan wij u uiteraard graag bij met raad en daad. Wilt u een apparaat huren dat u niet in de catalogus kunt terugvinden, neemt u dan contact met ons op zodat wij wellicht toch aan uw verzoek kunnen voldoen.

Informeer vandaag nog naar de verhuurmogelijkheden

Wilt u professionele hijsmiddelen huren Friesland, neem dan direct contact op met Venema Verhuur. Wij helpen u graag en goed. Bel ons op telefoonnummer 0598 392007 (24/7 bereikbaar) of vul het contactformulier op de website in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.