Hekken huren Groningen

Wanneer u bezig bent met een bouwproject kan het soms handig of zelfs noodzakelijk zijn om een hekwerk rond het bouwproject te plaatsen. Dit verkleint de kans op vandalisme en diefstal, waarvoor een bouwplaats vaak erg gevoelig is. Zeker als er een pand in aanbouw is dat nog niet op slot kan is het voor dieven vaak erg verleidelijk om gereedschappen en bouwmaterialen te stelen als het personeel niet aanwezig is. U kunt hekken huren Groningen bij Venema Verhuur om de bouwplaats minder gemakkelijk toegankelijk te maken voor het dievengilde.

Met hekken huren Groningen schermt u uw bouwterrein goed af

Wilt u uw bouwterrein goed afschermen voor onbevoegden, dan is hekken huren Groningen de beste optie. Zo  voorkomt u niet alleen diefstal maar ook vandalisme. Ook spelende kinderen op uw bouwterrein, met alle mogelijke risico’s voor verwondingen, wordt zo voorkomen. Wij leveren deugdelijke hekken waarmee u de bouwplaats na het werk veilig kunt achterlaten. Natuurlijk blijft het verstandig om gereedschappen en materialen in een afsluitbare keet of loods op te bergen om de kans op diefstal verder te verkleinen.

Wij sturen u graag een offerte voor het verhuren van hekwerken

Wilt u een hekwerk laten plaatsen op uw bouwterrein, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij zorgen uiteraard voor de plaatsing van het hekwerk en voor goede stabiliteit zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat de hekken niet omvallen. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@venemaverhuur.nl. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0598 – 39 2007.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.