Generator verhuur Friesland

Wanneer u op zoek bent naar een goede generator verhuur in Friesland, dan bent u van harte welkom bij Venema Verhuur. Ons familiebedrijf biedt u de mogelijkheid om de meest uiteenlopende zaken te huren tegen een voordelig tarief, zoals onder meer hijsmiddelen, aggregaten, bouwgereedschappen, toiletunits en compressoren. Ook wanneer u op zoek bent naar een generator verhuur in Friesland bent u bij ons zeker aan het juiste adres. U kunt bij ons zeer voordelig een betrouwbare generator huren. Wij zijn in Hoogezand, Friesland, gevestigd. Hier kunt u terecht voor het huren van talloze zaken. Uiteraard kunt u online de catalogus bekijken.

Een professionele generator verhuur in Friesland

Wij staan als professionele generator verhuur in Friesland garant voor een hoogwaardige kwaliteit van al onze verhuurartikelen. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid optimaal te houden zorgen wij voor goed en zeer regelmatig onderhoud aan alle generators van onze generator verhuur in Friesland. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik maken van de gehuurde producten. Wij zetten ons dan ook in om een hoogwaardige kwaliteit te bieden vanuit onze generator verhuur in Friesland. Daarnaast houden wij onze verhuurtarieven voortdurend vriendelijk.

Voor professionele generator verhuur neem gerust contact op

Wilt u gebruik maken van onze mogelijkheden op het gebied van generator verhuur in Friesland? Wij staan in Hoogezand graag voor u klaar. Uiteraard kunt u voor advies en informatie vrijblijvend contact opnemen met onze generator verhuur in Friesland. U kunt dan bellen naar 0598-392007 of een mail zenden naar info@venemaverhuur.nl. Wij staan u graag te woord.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.