Generator huren

Wilt u een generator huren bij een gespecialiseerd en vertrouwd verhuurbedrijf? Laat u eens informeren door Venema Verhuur. Wij zitten al jaren in het vak en verhuren alleen kwalitatief hoogwaardige machines en materialen. Wij verhuren aggregaten, bouwgereedschappen, compressoren, brandblussers, containers, hijsmiddelen, hogedrukreinigers, ruimtedrogers, toiletunits, persluchtdrogers, transportmiddelen, trilplaten, verwarmingen, verlichting en natuurlijk generatoren. Wij verhuren deze machines aan zowel particulieren als bedrijven.

Een hoogwaardige generator huren bij een servicegericht bedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we u voorzien van een passend advies. Wij vernemen graag waar u de generator voor wilt gebruiken en vertellen u vervolgens welk type u het beste kunt huren. Wij zijn een servicegericht bedrijf en informeren u dus graag.

Een ander belangrijke vorm van service is onze transportservice. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de generator zelf op te halen, maar wij transporteren deze net zo makkelijk naar uw locatie. Ook voor transport werken wij met scherpe tarieven.

Tot slot biedt Venema Verhuur service door 24/7 voor u klaar te staan bij mankementen. Onze 24-uursservice is altijd bereikbaar en onze specialisten zijn snel ter plaatse als u een probleem heeft met de machine.

Generator huren? Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u een vraag over het huren van een generato, wilt u een prijsopgave ontvangen of wilt u weten welk type u nodig heeft voor uw project? Neem vooral contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch, en is geheel vrijblijvend. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.