Elektrische verwarming huren

Een van de nadelen aan het weer in Nederland, is dat nooit met zekerheid te voorspellen is of het droog blijft en warm genoeg wordt voor een feestje met de buurt. Het is echter zonde om een dergelijk buurtfeest op het laatste moment af te moeten zeggen! Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om ruimtes voldoende te verwarmen voor de organisatie van zo’n buurtfeest. Bij feesten met circa tien personen kan het gebruik van een terrasverwarmer al volstaan. In het geval van een groter feest is zo’n terrasverwarmer echter niet voldoende! U kunt in zo’n situatie beter voor een elektrische verwarming kiezen. Een elektrische verwarming huren doet u bij Venema Verhuur.

Een elektrische verwarming huren voor verwarmen kleine ruimtes

Houd er rekening mee dat een elektrische verwarming huren voornamelijk interessant is, wanneer u een kleine ruimte wilt verwarmen. Denk bijvoorbeeld aan een feesttent, een garage, enzovoorts. Het gebruik van een elektrische verwarming om complete woningen van warmte te voorzien werkt vaak niet. Een goed alternatief van een elektrische verwarming kan in zo’n geval een dieselverwarming zijn. Deze dieselverwarming is veel krachtiger en straalt daardoor meer warmte uit.

Advies over een elektrische verwarming huren

Bent u benieuwd of een elektrische verwarming huren interessant is voor uw buurtfeest of een ruimte die u wilt verwarmen? Onze medewerkers staan voor u klaar om u hierover te adviseren. Wanneer een elektrische verwarming voldoende blijkt voor de door u te verwarmen ruimte, kunnen we een offerte voor u opstellen. Zo weet u precies wat de huur van de elektrische verwarming u zal kosten.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.