Elektrische kachel huren Groningen

Mogelijkheden bij een elektrische kachel huren in Groningen

Organiseert u binnenkort een groot feest? Wilt u een ruimte kunnen verwarmen om bijvoorbeeld een verflaag sneller te laten drogen? Venema Verhuur is uw partner in de verhuur van elektrische apparaten. Een elektrische kachel huren in Groningen is hierbij een van de mogelijkheden die we u bieden. Door voor de huur van een elektrische kachel te kiezen, zal de verf niet alleen sneller drogen. Ook kunt u tot later in het jaar door blijven werken. In de wintermaanden is het vaak al snel koud, waardoor de elektrische kachel goed van pas komt. Heeft u een elektrische kachel huren in Groningen al eens overwogen bij bouwwerkzaamheden of grote evenementen?

Elektrische kachel huren in Groningen bij Venema Verhuur

Venema Verhuur biedt u verschillende opties bij een elektrische kachel huren in Groningen. Het verschil zit hierbij voornamelijk in de kracht van de verschillende modellen elektrische kachels. Bekijk vooraf goed welke kachel het beste past bij de situatie waarin u deze wilt gaan gebruiken. Let hierbij ook goed op de veiligheid van de verschillende apparaten. U wilt voorkomen dat bezoekers of bijvoorbeeld medewerkers zich kunnen bezeren aan de kachels. Laat u waar nodig vrijblijvend adviseren door de specialisten van Venema Verhuur.

Meer informatie over een elektrische kachel huren in Groningen

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij een elektrische kachel huren in Groningen? Bent u benieuwd welk type kachel het beste past bij de ruimte die u wilt gaan verwarmen? Neem eens contact met ons op! Wij staan voor u klaar om met u mee te denken over de beste oplossing bij uw situatie. Naast elektrische kachels huren in Groningen is ook het huren van diverse andere bouwapparatuur mogelijk bij Venema Verhuur.

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.