Dranghekken huren Groningen

U kunt dranghekken huren in Groningen wanneer u deze slechts tijdelijk nodig hebt. Voor bepaalde bedrijven is het beter om dranghekken aan te schaffen. Dit geldt voor ondernemingen die de dranghekken bijzonder vaak nodig hebben. Daarnaast zijn er uiteraard ook bedrijven die de dranghekken slechts tijdelijk nodig hebben, bijvoorbeeld voor de duur van een evenement of een project. In dit geval is het niet nodig om een grote uitgave te doen voor de aanschaf van de hekken. U kunt de dranghekken huren in Groningen. Dit doet u makkelijk en voordelig bij Venema Verhuur.

Voordelig goede dranghekken huren in Groningen

U kunt bij Venema Verhuur terecht om voordelig goede dranghekken te huren in Groningen. Wij kunnen u de meest uiteenlopende zaken bieden vanuit onze verhuur. U kunt dan ook niet alleen bij ons terecht voor om dranghekken te huren in Groningen, maar u bent ook welkom voor het huren van machines, apparatuur en bijvoorbeeld gereedschappen. Bij onze verhuur zijn mogelijkheden voor het huren van onze producten voor de korte duur, zoals een enkele dag, maar ook voor langere periode. In gevallen hanteren wij aantrekkelijke verhuurprijzen. U kunt dan ook altijd voordelig dranghekken huren in Groningen, voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Neem contact met ons op

U bent bij ons altijd van harte welkom wanneer u dranghekken wilt huren in Groningen. Wij informeren en adviseren u graag wanneer dit gewenst is. U kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0598 – 39 20 07 of te mailen naar info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.