Dranghek huren Groningen

U organiseert een evenement in Groningen? Een sportwedstrijd of een concert? Voor het garanderen van de veiligheid van de bezoekers heeft u dan dranghekken nodig. Bij Venema Verhuur bent u dan aan het juiste adres. Wij verhuren dranghekken in Groningen. We zijn zelf gevestigd in Hoogezand, maar we verzorgen ook het transport van de door u gehuurde dranghekken met onze eigen chauffeurs en transportmiddelen door de hele provincie Groningen. U heeft er dus geen omkijken naar.

Het huren van een dranghek in Groningen

Het huren van een dranghek in Groningen, waar doe je dat? Het is niet zo moeilijk als het lijkt. Venema Verhuur in Hoogezand verhuurt zeer veel producten en apparatuur, en dus ook dranghekken. Deze zijn nodig voor het organiseren van een groot evenement met veel bezoekers. Venema Verhuur levert dranghekken in heel Groningen en verzorgt ook het transport. Mochten er defecten voorkomen, wij hebben een 24-uursservice. We zijn dus altijd, dag en nacht, beschikbaar om problemen met uw gehuurde dranghekken op te lossen. Onze aanpak is persoonlijk en u zult dus prettig behandeld worden. Venema Verhuur is een familiebedrijf en heeft goede service en stiptheid hoog in het vaandel staan.

Neem contact met ons op

Als u in Groningen op zoek bent naar dranghekken om deze te huren, kunt u contact opnemen met ons, Venema Verhuur. We zijn bereikbaar op 0598 – 392007 en op info@venemaverhuur.nl. We zijn gevestigd aan de Zwedenweg 1 in Hoogezand. Kom vooral langs, op zaterdag zijn we op afspraak geopend. Tot ziens!

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: