Dompelpomp huren Friesland

Een dompelpomp huren Friesland is erg handig als u bij voorbeeld een volkstuin hebt en de sloot is te ver weg om steeds een gieter te vullen. Of het water staat zo laag dat u er niet goed bij kunt. Dan kunt u de dompelpomp in de sloot leggen en deze zal gelijkmatig water voor u oppompen zodat u uw gewassen kunt besproeien. Dit kan nodig zijn als er langdurig geen of te weinig regen valt. Dan zullen de gewassen snel dood gaan als ze niet genoeg water krijgen. Een dompelpomp kan dan uitkomst bieden.

Dompelpomp huren Friesland voor professionals

Ook professionele bedrijven maken gebruik van dompelpompen. Agrarische bedrijven die hun akkers moeten irrigeren tijdens langdurige droogte maken hiervoor graag gebruik van een dompelpomp. Daarnaast worden dompelpompen gebruikt tijdens het blussen van branden. De watervoorziening is op die manier gegarandeerd, in veel gevallen heeft een autospuit niet genoeg water bij zich om een brand te kunnen blussen. Als er een sloot of open water in de buurt is kan gebruik gemaakt worden van een dompelpomp voor het bluswerk.

Wilt u meer weten over dompelpompen?

Als u meer wilt weten over dompelpompen, neem dan contact op met ons bedrijf in Friesland, wij kunnen deze pompen leveren. Wij kunnen u alles vertellen over de werking en de specificaties van de dompelpompen. U kunt er zeker veel gemak van hebben.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: