Dieselverwarming huren in Friesland

Heeft u een grote ruimte die u wilt verwarmen? In dat geval kan dieselverwarming huren in Friesland bij Venema Verhuur het overwegen waard zijn. De dieselverwarming is specifiek bedoeld voor grotere ruimtes. Een alternatief voor deze verwarming zou namelijk een elektrische verwarming kunnen zijn. De elektrische verwarming is echter niet krachtig genoeg voor grote ruimtes! Denk bij grote ruimtes bijvoorbeeld aan woningen zonder ruiten. Als binnen zo’n woning verbouwd moet worden, kan het in de herfst- en wintermaanden al snel erg koud worden. Met een dieselverwarming voorkomt u dit!

Voordelen van een dieselverwarming huren in Friesland

Een dieselverwarming huren in Friesland biedt u als voornaamste voordeel dat het altijd warm is in de ruimtes waar u aan het werk bent. Daarbij biedt Venema Verhuur u al het benodigde toebehoren aan om de dieselverwarming te kunnen gebruiken. Zo hoeft u zelf geen losse onderdelen meer te kopen. Denk bijvoorbeeld aan luchtverdeelkasten, thermostaten, brandstoftanks en brandstofslangen. Doordat de verwarming vaak maar tijdelijk nodig is, kan een investering in dieselverwarming niet uit.

Offerte voor een dieselverwarming huren in Friesland

Bent u benieuwd of het huren van een dieselverwarming in Friesland ook voor uw project het overwegen waard is? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen een offerte voor u opstellen, waarin bij het toebehoren voor het gebruik van de verwarming meenemen. Zo krijgt u een goed overzicht van hetgeen de huur van een dieselverwarming u zal kosten en wordt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken! Met welk doel wilt u een dieselverwarming huren van Venema Verhuur?

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.