Dieselcompressor huren Groningen

Het huren van een dieselcompressor in Groningen en omstreken kan in verschillende situaties een slimme keuze zijn. De compressor is op verschillende soorten gereedschap aan te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een verfspuit, waarmee de muur of het plafond in een keer egaal geverfd kan worden! Het eindresultaat zal niet alleen mooier zijn, dan wanneer u een kwast of roller gebruikt. Ook verloopt de klus op deze manier aanzienlijk sneller! Ook voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden kan een dieselcompressor huren in Groningen het overwegen waard zijn.

Dieselcompressor huren in Groningen bij het klussen

Zelf een dieselcompressor kopen voor het uitvoeren van verschillende klussen vergt een behoorlijke investering. Om die reden vormt een dieselcompressor huren in Groningen een passend alternatief. U bepaalt zelf hoelang u de compressor huurt. Naast een dieselcompressor bieden we u bij Venema Verhuur verschillende alternatieven aan. Zo heeft u voor iedere klus een passende compressor! Er zitten onder meer verschillen in de netto luchtopbrengst van de compressoren, de maximale luchtdruk die geleverd kan worden en het aanzuigvermogen van het apparaat. Op uw gereedschap staat vaak aangegeven met welk type compressor dit gecombineerd kan worden.

Meer informatie over een dieselcompressor huren in Groningen

Wilt u ook een dieselcompressor huren in Groningen voor het uitvoeren van werkzaamheden binnen of rondom uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over het type compressor, die het beste aansluit bij de klussen die u uit moet voeren. Wees op tijd met het reserveren van een dieselcompressor, om er zeker van te zijn dat deze nog beschikbaar is.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.