Dieselaggregaat

Als het gaat om het verhuur van dieselaggregaten, ben jij bij Venema Verhuur aan het juiste adres. Ons bedrijf bestaat al sinds 1965 en is gespecialiseerd in het leveren van de aggregaat die het best is voor je situatie.

Catalogus dieselaggregaten

In de catalogus die je kunt vinden op onze website kun je kiezen uit verscheidene dieselaggregaten en beslissen welke je nodig hebt. Heb je geen idee, dan kun je altijd advies inwinnen bij Venema verhuur, wij hebben door jarenlange ervaring een zekere deskundigheid op dit gebied. Om je nog meer van dienst te zijn is er een transportservice. Venema verhuur heeft eigen chauffeurs in dienst die snel en op tijd je gehuurde aggregaat afleveren. Mocht er iets niet in orde zijn of zelfs leiden tot problemen, dan is er een 24-uursservice waar je gebruik van kunt maken. Deze service staat 7 dagen in de week voor je klaar. Zo kun je met een gerust hart aan de slag met de geleende aggregaat, in de wetenschap dat je altijd op de 24-uursservice kunt terugvallen. Er wordt alles gedaan om de klant tevreden te stellen. Het maakt niet uit of je een aannemer of een particulier bent, een ieder kan gebruik maken van aggregaten van Venema Verhuur.

Informatie over verhuur dieselaggregaat

Mocht je interesse hebben in het huren van een aggregaat, dan kun je telefonisch of via de website contact met ons opnemen. Er worden aggregaten verhuurd in heel Groningen. Maandag tot en met vrijdag is Venema Verhuur van 7 uur ’s ochtends tot 7 uur ’s avonds bereikbaar. Zaterdag alleen op afspraak.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: